Varje lång resa börjar med ett första kort steg

Det gäller även jobb och varje persons jobbresa. Många vet inte heller vart de är på väg. Kommer du ihåg ditt första riktiga betalade jobb där du även fick ett arbetsintyg OCH lön i fickan direkt?

Att komma in på jobbmarknaden är en resa som startar med en första kontakt; ett första jobb; ett ingångsjobb; en första referens; en första rad i ett CV; en första bedömning av ditt professionella rykte; en första äkta vit slant pä ditt lönekonto helst direkt så att du kan använda slantarna till helgen och inte om sex veckor osv.

Har du ett deltidsjobb redan kanske du vill jobba mer? Enkla jobb? Tillfälliga jobb? Spontana jobb? Extra jobb! Håller du med?

Man kan också hoppa över ravinen till sitt första jobb. Ingen har ju ännu i alla fall lyckats skutta över en bred ravin i två små skutt. Arbetsmarknaden idag erbjuder både många breda raviner och höga trösklar. Dessutom är det många som har jobb undersysselsatta och vill jobba ännu mer.

Idag är det där första steget svårare än någonsin. Jobbtorgen stänger till exempel kl 1700. Många känner ingen. Många behöver kanske många korta steg. Andra vill kanske ändra riktning på sin resa eller fara omkring hit och dit, testa på olika saker, komplettera med nya erfarenheter … skapa nya kontakter.

Därför skapade vi yobeeda.com – en digital och sjyst mötesplats för korta jobb.

Vi har en enkel grundfilosofi:

  • Alla arbetsvilliga & tillgängliga kan göra något, någon gång, någonstans för någon – även du och jag!
  • Alla som behöver någon för ett kort jobb lokalt ska kunna hitta någon

Vi är som en närbutik med allt möjligt på hyllorna där vissa förmågor behövs oftare och behöver finnas mer av.

Med yobeeda har det aldrig varit lättare för arbetsvilliga & tillgängliga att synas lokalt när någon söker.

Det har heller aldrig varit enklare eller billigare att söka-boka-betala-betygsätta för alla hjältar som kan hoppa in och göra korta jobb, samtidigt som man är sjyst.

Rent matematiskt leder fler kontakter leda till fler anställningar. Det finns ett enormt intresse från både yobmakers och yobtakers att träffas.

Ta steget:

  • Så BEE good eller BEE available @ yobeeda.com !
  • Låt oss eliminera friktionsarbetslösheten för korta jobb tillsammans!
  • Gör dig tillgänglig !
  • Skapa din vikariepool innan den behövs!

yobeeda

PS

Till skillnad från bemanningsbolag & rekryterare så tar vi inte betalt om du blir anställd / anställer. Berätta gärna om ett kort jobb via yobeeda leder till längre / fast anställning.

Lämna en kommentar