En bra vecka för yobeeda!

yobeeda växer – och det går fort! Det har varit en riktigt bra vecka för företaget, hemsidan växer och vi har nu nått milstolpen 3000 registrerade medlemmar. Detta firades självfallet av alla medarbetare på kontoret! Att yobeeda växer s12047110_1617310338539344_1374772625524772006_nnabbt är såklart oerhört roligt. Men vi ska inte påstå att vi är chockade eller förvånade – mötesplatsen fyller ett stort gap som arbetsförmedlingen lämnar efter sig, och det är naturligtvis detta gap som gör att mötesplatsen växer så snabbt.

Så om oavsett om du är en yobmaker eller yobtaker vill vi uppmana dig att vara en del i gemenskapen och delandeekonomin. Dela din tid eller dina jobbtillfällen och ge den redan rullande snöbollen en knuff. Du kommer inte vara ensam – 3000 andra har redan tagit steget.

Vi får även oerhört positiv feedback från våra yobtakers. Detta är extra roligt då dessa människor ligger till grund för vår drivkraft – vi vill att arbetsvilliga ska ha möjlighet till korttidsjobb som fungerar för dem! Detta är vad Oscar har att säga om yobeeda:

”Kanon hemsida! yobeeda hjälpte mig få mitt första betalda filmjobb och just filmjobb är svåra att få idag då konkurrensen är stor, så denna möjlighet var verkligen något jag uppskattade!” – Oscar Tannerstad, filmproducent, regissör.

Vill ni se filmen Oscar gjorde åt Jämföra Pensioner så finns den här: https://www.youtube.com/watch?v=uUojWrGTBnQ

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s