När, var, hur och varför?

När?
yobeeda finns tillgängligt för dig när du behöver extra personal eller vikarier med kort varsel.

Var?
yobeeda är en internetbaserad tjänst som fungerar 365 dagar om året. Alla som vill kan använda yobeeda. De flesta av våra arbetstagare finns i Stockholmslän men många av dem kan tänka sig att ta ett kort jobb som inte kräver fysisk närvaro.

Hur?
Genom en helt internetbaserad tjänst gör vi tillgängliga och arbetsvilliga synliga för de som regelbundet har behov av extra personal och vikarier. Vi har automatiserat processen och det tar endast 2 minuter att boka någon för ett kort jobb. Vår sökmotor söker efter tillgänglighet, geografisk placering och på erfarenhet.

Varför?
Kort kan vi säga att yobeeda lanserades sommaren 2014-07 med målsättningen att öka beröringspunkterna mellan företagare och alla som är arbetsvilliga & tillgängliga i närheten via unik förmedlingstjänst för i första hand tillfälliga korta jobb där arbetsformen är allmän visstidsanställning. Vi gör detta attraktivt genom att förenkla administrationen för arbetsgivaren och med en garanterad lön till arbetstagaren enligt överenskommet avtal. Rent teoretiskt reducerar vi friktionsarbetslösheten för korta jobb och är rätt ensamma om denna nisch idag.

Tjänsten är unik och bygger på principen att söka arbetskraft lokalt, där det det skall vara lätt att följa lagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s