yobguiden: vägen till jobb

Vägen till jobb blir krokigare och krokigare. Du kan nästan förvänta dig att dina tre till fem första anställningar kommer vara tim- eller deltidsanställningar. Så varför inte förbättra denna del av jobbmarknaden för alla som söker jobb?

En krokig väg behöver inte vara en ofördelaktig väg – om den vandras på rätt sätt.

Att slippa jonglera arbetsgivare och skola mot varandra borde vara en självklarhet. När du är tillgänglig och vill jobba ska det synas och du ska kunna bli bokad till jobb. När du däremot inte kan eller vill jobba ska du inte synas eller behöva bli tillfrågad. Som det ser ut idag måste arbetsgivaren ringa och fråga för att veta om du kan eller inte kan jobba. Om du säger nej – oavsett anledning kanske de inte ringer nästa gång. Så du säger ja, fast du jobbat 10 dagar i streck. Det är inte heller rättvist.

Genom att synliggöra sina lediga timmar för arbetsgivare blir du tillgänglig för jobb på dina villkor. Som medlem i yobeeda kan du ange vilka tider du vill och kan jobba och sedan vänta på att en av alla hundratals arbetsgivare kontaktar dig med erbjudande om arbetspass.

Korta ner din väg mot fast heltidsanställning och avverka dessa timanställningar med schyssta villkor. Genom ett medlemskap på yobeeda är du tillgänglig för jobb när du vill och kan. Vandra den krokiga vägen på rätt sätt.

maddesignatur
Madeleine Westerlund
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s