yobguiden: En ny uppdatering

I veckan lanserades en ny version av yobeedas hemsida. Hemsidan har inte bara blivit snyggare utan den har också en hel del nya funktioner som innebär att det blir lättare för företagare att hitta hjälp.

För att maxa dina chanser till jobb kan du som arbetsvillig göra följande: 

  • Se till att ditt CV är ORDENTLIGT i fyllt
  • Var noga med att ditt mobilnummer och din e-mail stämmer

Ny startsida:
Den nya startsidan innebär att arbetsgivare kan göra en snabbsökning efter kompetensen de behöver redan på startsidan. Ingen information om medlemmar anges på startsidan utan den som söker får endast en siffra på hur många med efterfrågad kompetens som framsidafinns i databasen. För ytterligare information krävs en inloggning i systemet. Vi hoppas att denna uppdatering kommer locka ännu fler arbetsgivare som har behov av extrahjälp.

Ny sökfunktion:
Hemsidans sökfunktion för arbetsgivare har förenklats betydligt. Nu gör arbetsgivare sökningar baserat på fritext och kan, om de önskar, klicka fram mer avancerade sökfunktioner. Vår enkla och snabba sökmotor kompletteras även med en förenklad bokningsprocess.

Vi gör dessa uppdateringar för att vi vet att om det är enkelt att anställa så ökar antalet jobbtillfällen. Genom att kontinuerligt optimera sajtens användarvänlighet hoppas vi kunna skapa en trevlig upplevelse för våra medlemmar.

maddesignatur
Madeleine Westerlund

All feedback är välkommen, ni kan skicka åsikter och tankar kring hemsidan till: info@yobeeda.com.

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s