Sommarjobb 2016!

Har du sommarjobb 2016? Nu lanserar yobeeda en sommarjobbskampanj för att få ungdomar att börja nätverka och prata med företagare. 

I samband med att samarbetet mellan yobeeda och UF-företaget UngtArbete växte idén om sommarjobb 2016 fram. Ungdomar utan tidigare erfarenhet behöver en plattform för att bygga sitt kontaktnät för att få sitt första jobb och sin första erfarenhet. Därför lanserar vi nu sommarjobb 2016.

Se reklamfilm från UngtArbete: https://www.youtube.com/watch?v=7uRJVn2v7yE  bee-sommar

För att locka ungdomar att prata med företag och företagare slänger yobeeda in en extra morot. För varje företag de pratar med som signar upp sig på yobeedas startpaket ger vi klassen 750 kronor. Dessa 750 kronor kan klassen använda för att åka på resa eller bekosta diverse student-avgifter.

Förhoppningen är att ungdomar ska inse värdet i att prata med arbetsgivaren och inte bara maila sitt CV till så många som möjligt. Genom samarbetet med UngtArbete får kampanjen en spridning bland målgruppen och elever kan sporra varandra att samla in pengar till klassen i samband med att de söker jobb.

Den unika pitchen för sommarjobb gör ungdomarna minnesvärda för arbetsgivaren vilket ökar deras chanser till jobb. Som grädde på moset kan de även unna sig en brakstudent eller trevlig resa – inte helt fel om ni frågar mig.

maddesignatur
Madeleine Westerlund
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s