MMMMM … 5000 yobtakers idag på yobeeda.com

Dan före dan 2015. Jubel vid granen. yobeeda önskar alla en God Jul och kan idag förmedla mer än 5000 julklappar till den som behöver. Sveriges viktigaste julklapp tycker vi är att kunna skapa eller ha/ta ett riktigt jobb och/eller få möjlighet att bidra och att vara behövd. Envar sin egen tomte med andra ord.

0 jul 2015

För ett och ett halvt år sedan lanserade vi yobeeda som ett alternativ till arbetsförmedlingen och som ett komplement till alla bemanningsföretag genom att bemöta arbetsmarknaden i delningsekonomin med en helt ny tjänst som förenklar förmedling av korta jobb. Vi har kapat trösklarna.

Vill du sedan anställa någon du fått kontakt med på mötesplatsen yobeeda.com  så gör det. Vi tar inte betalt för detta. Berätta gärna din goda historia dock. Ingen blir gladare än vi.

99,3 % av alla Sveriges företag har upp till 50 anställda. Är du ett av dom? De flesta av dessa företag har alltid behov av en extra hand eller flera. Trots sin egen ringlista och vikariepool saknas det då och då personal. Just nu. Eller till helgen. Året runt.

Extra utsatta är man inom omsorg, detaljhandeln, turistnäringen, bygg, hotell & restaurang och det vi kallar diverse. Alla kan hålla upp en flagga vid en takskottning. Alla kan mata kabel till en elektriker eller vara handräckare osv. Vi har allt från händer till avancerade konsulter.

yobeeda har startat en process som förändrar arbetsmarknaden i skärningspunkten ”gig-ekonomin”, ”frilansekonomin”, ”delningsekonomi” och ”snabbare integration”.

Responsen från alla när vi förklarar vår model är bara positiv. Som allt som är nytt krävs det att man tänker om och vågar testa på nya grepp. Samtidigt hjälper vi dig att kapa topparna på topparna och fylla igen med de pusselbitar som saknas.

yobeeda lever med tanken att ju fler kontakter som skapas mellan riktiga människor leder till korta jobb som leder till förtroende och längre jobb.

Det finns massor av korta jobb och det finns massor av undersysselsatta, studenter, erfarna äldre och andra tillgängliga  som kan utföra dessa korta jobb. Problemet var att dessa inte hade någon mötesplats innan yobeeda.

Vårt löfte med korta jobb är dokumenterade avtal, överenskommen lön inom 4-6 dagar, försäkring, minimal administration, betyg och  skatteadministration . För varje pass. Enklare. Billigt. Direktkontakt utan mellanhänder. Korta jobb via yobeeda är med andra ord inte fula längre.

Idag passerade vi en magisk milstolpe tillsammans. Vi passerade 5000 registrerade arbetsvilliga & tillgängliga yobtakers för korta jobb, lokalt.  Sveriges största och mest transparenta vikariepool?

Fantastiskt tycker vi! Vad tycker du?

Tack alla som visar sitt aktiva stöd att registrera sig (gratis) och göra sin kompetens och tid synlig för alla som kan behöva den. Att kartlägga vad alla kan och vill bidra med lokalt och sedan matcha detta mot behovet är kärnan av vår mötesplats. Aldrig tidigare har väl detta varit viktigare än just nu i Sverige?

Vi närmar oss samtidigt nu en kritisk massa där alla som söker alltid kan finna någon för ett kort jobb, extra jobb, tillfälliga jobb, vikarier osv. Vi uppskattar vi kan skapa motsvarande värdet av 30,000 heltidsjobb i Sverige genom att göra dessa korta jobb som aldrig bokas synliga.

Vänta inte. Logga in på yobeeda.com och öppna vår julklapp till Sverige. Sök, boka och få direktkontakt redan idag bland våra 5000 yobtakers!  Vi är sannolikt din största, första och billigaste vikariepoolare i Sverige för korta jobb. Som en av våra senaste yobmakers uttryckte sig:

”Jag sökte en receptionist och fick en hel vikariepool på köpet”

Annonsera gratis! Låt oss bygga din vikariepool innan du behöver den! Betala först när du bokar! Gör en testbokning!

#BEEgood eller #BEEavailable.

yobeeda – gänget

Madeleine, Hans, Johan, Sixten, Ulf, Magnus och Sven

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s