yobguiden: Är det lätt så är det rätt

Vi värdesätter enkelhet. Vår tjänst ska vara användarvänlig och således också enkel att använda. Detta var grundtanken vid uppdateringen av sidan som gjordes i början av denna vecka. Läs mer om uppdateringen här.

Detta har vi skrivit om Simplicity (enkelhet) på vår hemsida:

Simplicity (enkelket) – Vår tjänst skall vara snabb, krångelfri samt av högt värde för alla parter. Vår ambition är att förenkla, förenkla, förenkla och samtidigt eliminera alla invändningar mot värdet av korta jobba. Vi vet att fler arbetsgivare kommer boka för korta jobb om det är enkelt, utan att förstöra riktiga jobb. I fallet korta jobb reserveras lönen i förskott och betalas ut inom 1-5 dagar efter arbetet. I fallet rekrytering används yobeeda.com som ett bokningsverktyg för arbetsgivaren. Även ett genomsnittligt småföretag om 2-3 anställda måste ha råd att ha en vikariepool.

Som arbetssökande gör du det enkelt för arbetsgivaren genom att ange alla dina tidigare uppgifter och skriva så utförligt som möjligt, då kommer de snabbt kunna avgöra om du är rätt person för jobbet. ärdetlätt.jpg

Som arbetsgivare gör du det enkelt för dina anställda, eller den nyanställde, genom att förklara grundligt vad som ska göras, hur det ska göras och hur lång tid det förväntas ta. Inget är självklart för en nyanställd och sådana till synes enkla frågor som ”när kan jag gå på toaletten” kan skapa osäkerhet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s