yobeeda släpper ny version av hemsidan

yobeeda värderar enkelhet. Vi strävar alltid efter att vår tjänst ska vara så användarvänlig som möjligt, därför genomför vi dagligen förbättringar på sidan som påverkar både yobmakers och yobtakers. Igår släppte vi en ny version av hemsidan. 

Igår släpptes en helt ny version av yobeedas hemsida. I och med den nya versionen är det enklare för kandidaten att fylla i sitt CV och de kandidater som inte fyller sitt CV visas inte för arbetsgivaren. Detta gynnar både den som lägger ned tid på sitt CV och arbetsgivaren som inte vill se tomma profiler.

Hur förenklar vi för kandidaten?
Nu kommer den arbetssökande automatiskt till sitt CV i samband med registreringsprocessen. Att fylla i sitt CV är alltså numera en obligatorisk del i registreringen. På så sätt behöver kandidaten inte längre leta sig fram till sitt CV och arbetsgivaren slipper se flera tomma CV i sin sökning.

Vi uppskattar all form av feedback från såväl yobtakers som yobmakers. Er feedback förenklar vårt arbete att göra hemsidan och vår tjänst mer användarvänlig

maddesignatur
Madeleine Westerlund 

 

Annonser

3 reaktioner på ”yobeeda släpper ny version av hemsidan

 1. Snygg sida på datorn. Synd bara att den inte riktigt fungerade på iPad. (Sökrutan lade sig bl a under menyn.)
  Tips till ytterligare förbättringsförslag: Det vore även toppen att kunna filtrera jobben på olika regioner/orter där man söker arbete. I mitt fall är t ex Stockholm inte aktuellt medan flera orter i Småland/Öland går bra.

  Med vänlig hälsning,
  Ann-Charlotte

  Gilla

  1. Hej och tack för din kommentar! Vi kommer absolut ta med ditt förslag i nästa uppdatering av sidan och jag meddelar vår ansvarige för hemsidan om problematiken du upplevde med iPad.

   God jul och Gott nytt år!
   Madeleine

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s