Från vikariepool till vikariepoolare

Har du någon vikariepoolare, eller har du bara en vikariepool?

Delad gläde är dubbel glädje. Delad vikariepool är dubbel vikariepool. Eller hur var det med det? Personalen är ju din viktigaste resurs och den vill du ju inte dela på. Eller? Men vänta nu. Alla har ju inte heltid och/eller fast anställning. Så så viktiga kan de ju inte vara för dig. Kan vi dela på musik, boende och prylar kan vi kanske dela på tiden. Vi kan ju samköra! Så varför vi inte vikariepoola eller bemanningspoola med varandra?

0 lego

Synliggör gemensamma resurser 

I Sverige finns cirka 2000 bemanningsbolag och med Paretos logik omsätter 1600 mindre bolag 4-5 miljarder tillsammans. Det är sannolikt  en pool av kompetenta människor som inte är 100 % belagda. Det kanske är ok. Det kanske inte är ok. Det finns 470,000 undersysselsatta i Sverige, det vill säga sådana som inte har en heltid men som skulle vilja jobba mer. Hur skall de fylla ut? Hur fyller du själv ut som bemanningsbolag?

yobeeda erbjuder bemanningsbolag två saker

  • En administrativ plattform för alla i poolen för att snabbt kolla tillgänglighet, boka och betala. Med tanke på prispress i bemanningsbranschen är detta en attraktiv mycket kostnadseffektiv helhetsprocess för mindre bolag samtidigt som man enkelt kan utöka sin virtuella vikariepool
  • Ett sätt att göra/uppmuntra personalen tillgänglig för andra korta jobb via yobeeda om de är underssysselsatta

Den anställde syns inte för andra bokningar om denne inte är tillgänglig, Den gemensamma, tillgängliga, undersysselsatta, kombinerade kapaciteten (legohögen med oanvända bitar) blir däremot både större, synlig och tillgänglig för alla för alla typer av korta jobb.

Både stora och små bemanningsbolag vi mött tycker detta är både attraktivt men även läskigt. Poolen blir dock större, för alla. Det är som att hälla alla gemensamma legobitar i en gemensam stor hög och dela på dem.

Du kan redan nu öka din bemanningspool med nästan 4000 arbetsvilliga coh tillgängliga yobtakers på yobeeda, för korta jobb. Gillar du dem eller behöver dem tillsvidare, ge dem en anställning!

Allt nytt är läskigt. Bli en poolare du med! Bygg högre!

yobeeda-  Sveriges smarta mötesplats för korta lokala jobb!

Annonser

En reaktion på ”Från vikariepool till vikariepoolare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s