Den svenska julhandeln väntas omsätta 75 miljarder

yobeeda-christmas-timeHösten smyger ut och vintern uppenbarar sig – sakta men säkert. TV4 nyheterna rapporterar att svenskarna spås handla mer än någonsin under december månad och julhandeln väntas omsätta 75 miljarder. En ökning på 5% jämfört med förra året.

Är du som detaljhandlare verkligen beredd på svenskarnas julshopping? Kan du hantera alla kunder som vill handla inför julen? Nu är det endast en månad kvar till den riktiga ruschen tar fart, har du extrapersonal så du täcker upp för sjukdom, VAB eller annan frånvaro? Har du tillräckligt med personal för att hålla hyllorna fulla?

yobeeda ser till att du aldrig hamnar i en situation där du är en man kort. Att bli medlem och kolla vårt kandidatutbud är gratis, så det finns ingen ursäkt att inte göra det redan idag. Kostnaden för att boka en av våra kandidater är dessutom mycket förmånlig.

Hamna inte efter i julruschen – förebygg personalbristen genom att söka-hitta-boka personal hos yobeeda. Sveriges enda digitala mötesplats för korta jobb!

maddesignatur
Madeleine Westerlund

Julhandeln omsätter mer även i år

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s