BEEyobs funkar överallt

Biodlaren Mustafa flydde från Syrien till Sverige.

beeMustafa kommer till Sverige med erfarenheter, upplevelser och kunskaper. Mer specifikt, Mustafa kommer till Sverige med erfarenhet inom biodling. Han jobbade nämligen med detta i Syrien. Denna kunskap kan nu nyttjas på en honungsfabrik i Säffle. Fantastiskt va?

Alla kan hjälpa någon med någonting, så fungerar det i ett bisamhälle. yobeeda är en plattform där de med ett behov av extrapersonal möter arbetsvilliga. De kan hjälpa varandra, en part kan erbjuda ett kort jobb som den andre kan utföra.

Mustafa fick fast anställning genom en inledande praktik och så går det ofta till. De flesta fasta anställningarna inleds med en provanställning, ett extrajobb eller en praktik. Vi på yobeeda hoppas kunna hjälpa till och underlätta de inledande stegen mot fasta anställningar.
Har du behov av extrapersonal? Eller har du timmar över som du vill fylla med jobb? Då är yobeeda rätt ställe för dig. Här möts ni, ni med behov och ni med tid.

yobeeda är som ett biodlingssamhälle för människan där vi hjälper till att sysselsätta varandra. Men ”riktiga” biodlingar är också viktiga. Utan bin ingen mat, utan mat inget liv. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s