Yobguiden : din profil är din ansökan!

yobeeda har gjort det så enkelt det kan bli att bli anställd – du behöver inte ens söka jobben! Allt du behöver göra är att fylla i din profil och uppdatera ditt schema med dina tillgängliga tider.

din profilDin profil är din ansökan och det enda du behöver göra för att hålla din ansökan aktuell och relevant är att uppdatera dina tillgängliga tider i din profil varannan vecka. Då kommer du dyka upp i sökningar som arbetsgivare gör när de söker personal. Och desto noggrannare du är nu fyller i din profil – desto större chans till jobb.

Och nu kan du även få referenser från tidigare jobb!

Vi har lagt in en ny smart funktion för att maximera dina chanser att göra ett jättebra första intryck med hjälp av din profil. När du skriver in en tidigare referens kan du lägga till din förra arbetsgivare e-mail adress. Då skickas ett feedback-formulär till din förre arbetsgivare och du får en referens som du kan välja att göra synlig på din profil. Supersmart funktion som kommer göra dig oerhört attraktiv. Arbetsgivare litar nämligen på andra arbetsgivare omdöme.

Det är därför det är så viktigt att du fyller i din profil ordentligt. Det är allt du behöver göra och det är den enda informationen arbetsgivaren utgår från när en person ska väljas till ett kort jobb. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s