Vad gör du när maskinen stannar?

Du är på väg till jobbet i din bil som verkar fungera som den ska. Du parkerar och jobbar dina åtta timmar. När du sedan ska hem startar inte bilen, vad gör du då? Köper du en bil som kan bogsera eller försöker du låna/hyra in hjälp?

undvik stopp

Sällanköpsvaror lånar vi för det mesta, detta inkluderar de flesta typer av service. Borde inte företagen som erbjuder sådana tjänster kunna låna, eller hyra, sin personal? Det är hög tid att skapa denna möjlighet, såväl för företag som för individer.

Vi alla vill vara mer flexibla, minska aktiviteter som äter tid (läs leta personal samt söka jobb) och lägga mer tid på sådant som genererar inkomster eller tillbringar livet ökad kvalitet.

För personer som har extratid till arbete, men inte tiden att kontinuerligt sitta och söka jobb har vi lösningen. För företagare som ibland behöver ta in extrapersonal, men tycker att det är för tidskrävande att hitta dessa personer och sedan administrera dem har vi lösningen. Lösningen heter yobeeda.

På yobeeda samlas arbetsvilliga individer och företagare. Individer delar med sig av sin tid och företagare delar med sig av sina jobb, simple as that. För en yobmaker (arbetsgivare) är det lika enkelt att boka arbetskraft som att boka hotellrum. För yobtakern (arbetssökande) räcker det med att fylla i sitt CV
och därefter uppdatera sin tillgänglighet varannan vecka.

Tre anledningar för företagare att använda yobeeda.

  1. Ett enkelt verktyg: Boka och administrera
    din arbetskraft på två minuter
  2. Gratis marknadsföring: på yobeeda annonserar du gratis och vi delar även dina annonser i sociala medier. Du betalar endast när hittat personal du vill boka.
  3. Schyssta villkor: på yobeeda kör vi med schyssta villkor. Genom din bokning beräknas automatiskt lön + sociala kostnader.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s