Du får inte en andra chans att göra ett första intryck

Ett första intryck gör avtryck och det avtrycket sitter i under en lång tid. Jag vill påstå att det sannolikt är så att det första intrycket du gör på en arbetsgivare blir direkt avgörande för om du kommer få jobbet eller inte.beeinphone

För de flesta så består det första intrycket av samma komponenter: CV, personligt brev och på sin höjd ett telefonsamtal. Men tänk om du hade möjligheten att förbättra ditt första intryck genom att lägga till en unik komponent? Detta är något vi möjliggjort för såväl yobtakers som yobmakers på yobeeda.com.

Nu kan nämligen båda parter, efter avslutat arbetspass, ge varandra feedback. Denna feedback kan man sedan välja att visa, eller inte visa, på sin profil. Att utöka profilen med riktiga referenser från yobmakers blir ovärderligt för framtiden och kommer leda till fler korta jobb och i förlängningen till en fast anställning.

Över tiden bygger båda parter upp sitt professionella rykte – kanske något du känner igen från linkedin. Allt i linje med tre av fem yobeeda-värderingar: transparens, ansvar och respekt.

#BEEgood & #BEEavailable

yobeeda

http://breakit.se/artikel/1504/darfor-krossar-uber-airbnb-och-facebook-de-gamla-bolagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s