Det här är yobeeda!

Vad gör vi?

yobeeda.com är mötesplatsen där företagare möter tillgängliga och arbetsvilliga. Vi förenklar rekrytering och vikariehantering.

yobeeda föddes i april 2014 och nominerades till “Årets Bästa Start-Up” av Småföretagarna 2014. yobeeda är sveriges smarta jobbtorg och tillhandahåller en unik vikariehantering samt rektyretingsstöd. yobeeda är inget bemanningsbolag. yobeeda är ingen arbetsgivare. yobeeda kan närmast jämföras som ett “AirBnB för korta jobb”.

Varför startades yobeeda?

Idén föddes då vi blev introducerade för s.k. ”solskensschema”. Vilket innebär att om det regnade på jobbet fick man gå hem, utan betalt. Vi tänkte att när det regnar måste någon ha motsatt problem. Och så startades yobeeda.

Målet är att etablera kontakt mellan arbetsgivare med behov av personal med kort varsel. Vi möjliggör möten mellan människor och hoppas och tror att de genererar fler klassiska, traditionella anställningar.

Vi upptäckte tidigt att korttidsanställningar sällan är avtalsenliga. Ofta finns det inget avtal, ingen OB och ingen rätt till försäkring. yobeeda tycker att alla ska ha rätt till avtal och tillhandahåller därför just det. Alla som bokas för korta jobb hos yobeeda ska ha shysta villkor.

iStock_000019668905Large

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s